Warning: Creating default object from empty value in /home4/r48245bala/public_html/wp/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Responsabilitate • Balanceur

1. CONCEPTUALIZĂM

definim specificații și funcționalități clare ale produselor

Dezvoltăm modele 3D și prototipuri fizice care ne permit să evaluăm performanțele tehnice ale produsului dorit. Această fază presupune mai multe iterații, în care deciziile luate ne aduc mai aproape de specificațiile țintă. La rândul lor, specificațiile corespund nevoilor practicanților de slackline, după cum au fost identificate de către ecHIPa Balanceur.

2. TESTĂM

inspectăm și ridicăm standardele la nivelul comunității

În faza asta facem un pas în spate și încercăm să facem disponibile prototipurile de ecHIPament cât mai multor pasionați. Luăm banda cu noi la cele mai cunoscute festivaluri de highline și adunăm păreri și sugestii. Dacă lor nu le place, nu ne mai place nici nouă.

Banda nu-i destul de elastică? Protecțiile de copac sunt prea scurte? Carabinele se blochează și nu mai pot fi deschise? Toate astea le aflăm înainte să vindem primul produs, pentru a fi siguri că putem să-ți oferim seturile și instrucțiunile care trebuie.

3. CERTIFICĂM

prin teste de laborator

Odată ce produsele au fost testate și aprobate de către membri ai comunității, acestea trec printr-o serie de teste de laborator. Noi obținem cifre exacte, iar voi siguranța că nu veți avea probleme cu ecHIPamentul Balanceur.

PREGĂTIM MEREU CEVA NOU!

AFLĂ PRIN NEWSLETTER DESPRE ULTIMELE EVENIMENTE, PRODUSE ȘI TUTORIALE

© 2016 - 2018 Balanceur | Toate drepturile rezervate